perjantai 30. syyskuuta 2011

Abstrakti sotku

Voisin tähän alkuun ensin kiittää kaikkia, jotka ovat blogiani lukeneet ja jopa ryhtyneet lukijaksi. Ja ennen kaikkea vielä niille, jotka ovat jaksaneet jotain kommentoidakin. Kyllä se aina kummasti piristää kun huomaa yhdenkin uuden kommentin tai lukijan. Joten siis KIITOS! :) Sitten etiäpäin...

Oon miettinyt, että tää kynsien sotkeminen on sisänsä vähän väärä harrastus mulle, koska mulla on ihan tosi huono mielikuvitus. Mulla ei pyöri kymmeniä kynsi-ideoita päässä odottamassa, että olisi ne aikaa toteuttaa. Mulla usein lyö ihan tyhjää, kun pitäisi alkaa vääntämään uusia kynsiä. Mutta kun tämä on niin himpskatin kivaa, niin minkäs sille voi. Tämä alkuvuodatus piti tähän naputella puolustukseksi, kun taas on simppelit ja mielikuvituksettomat kynnet tulossa.


Vetelin siis vaan viivoja siniselle taustalle mustalla ja valkosella miten sattuu ja sitten lisäilin palloja vähän sinne missä oli tilaa. Jokaiseen kynteenkin vielä erilailla. Kaikesta tuosta angstista huolimatta mä kyllä ihan tykkään näistä. Olisi vaan joskus kiva saada aikaseksi jotain vähän monimutkasempaakin. :DSotkuhan syntyi näillä lakoilla:

Kiss Diamond Hard Strengthening Basecoat
China Glaze - Towel Boy Toy
Wild and Crazy - Montana
Orly Instant Artist Jet Black
Seche Vite Dry Fast Top Coat

9 kommenttia:

 1. Oon eri mieltä, miusta siun lakkaukset näyttää aika kokeilevilta, monta hienoa täällä! Lukijaksi ryhdyin. :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun nätin värinen tuo Towel Boy Toy! (: Ja näyttää tosi kivalta valkoisen ja mustan kaverina! Suosittelisin sulle muuten Konadeja (jos sulla ei vielä ole), koska niillä saa niin paljon kaikkea erilaista aikaan. (: Sit akryylimaalit olis kans yks, millä vois loihtia kaikkia vähän monimutkaisempiakin kuvioita (kannattaa katsoa one stroke- tekniikka (;).

  VastaaPoista
 3. Noora: Voi kiitoksia! :) Tosi kiva kuulla.

  Anzq: Niinpä, varmaakin mun lempi sininen. :) Konadit onkin itseasiassa lähdössä justiinsa tiistaina ostoon kun saan rahaa. :) Akryylimaalitkin on suunnitteilla, luulen vaan että olisin tosi huono niiden kanssa. :P Mutta harjoitushan tekee mestarin.. :D Eli nekin varmaan tulee hankittua jossain vaiheessa. Sitä one stroke-tekniikkaa olenkin ihastellut muutamassa blogissa! :)

  Mutta kiitos oikein paljon vinkeistä. :)

  VastaaPoista
 4. Oii näät on tosi nätit! Ja towel boy toy, nam ja vielä kerran nam!

  VastaaPoista
 5. ^^ Kiitos kiitos. :) Se on kyllä ihana lakka. :D

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit, abstrakti taide on ihanaa :)

  VastaaPoista
 7. ^^ Kiitosta! :) Niinpä, mäkin kyllä kovin tykkään.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet, itse tykkään ja paljon! :)
  Tuo sininen on niin ihanan värinen lakka.

  VastaaPoista
 9. ^^ Voi kiitoksia! Se on kyllä aivan ihana. Olen huomannut, että aina kun oon aloittamasta uutta lakkausta, niin käsi hapuilee kyllä ensimmäisenä tätä lakkaa, muttei aina viitsi kuitenkaan samalla lakata. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)