lauantai 24. syyskuuta 2011

Ostospostaus

No nyt sain viimein aikaseksi tämän ostospostauksen. Kuvat eivät tuttuun tapaan ole mitään huippuluokkaa, en oikeen tiedä miten nämä olisi parhaiten saanut kuvattua. Niin ja se yksi eBay-tilaus ei ole vieläkään saapunut. :/ Jos ei ensi viikolla tule, niin pitää varmaan laittaa myyjälle viestiä. No mutta pidemmittä puheitta ostoksiin:

Aloitetaan Head2Toen kynsilakkatilauksella. Kun tässä on nyt mennyt niin kauan, että olen saanut nämä esitellyksi, niin suurin osa lakoistahan on jo blogissa ollut esillä. Mutta on tässä pari vielä, jotka eivät ole näkyneet.


Eli päällyslakka mukaanluettuna sieltä tuli 10 lakkaa tilattua ja hintaa tuli postikulujen kera jotain 37 euron paikkeilla.

Watermelon Rind, Skyscraper, Ruby Pumps

Grape Pop, Towel Boy Toy, For Audrey

Yellow Polka Dot Bikini, Shocking Pink, Kiwi Cool-ada

Ja sitten vielä tää päällyslakka, joka on siis Seche Vite Dry Fast Top Coat, eli pikakuivattava, ja kuten olen jo täällä maininnutkin, niin on siis kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen! Rakastuin!<3


Sitten eteenpäin. Loput ovatkin kaikki eBaysta. :)

Jos vaikka laittelen ensin kaikki kuvat ja selostan vasta sitten. :D
Eli ensimmäisenä on Orlyn liner värissä Jet Black. Tilasin sen kun sitä oli paljon kehuttu ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen. :)

Sitten on noita ihanan tuoksuisia kynsinauhaöljykyniä. Kaikki viisi ovat eri tuoksuisia; aloe vera, ruusu, omena, mansikka ja sitruuna. Olen ehtinyt jo aloe veraa, mansikkaa ja sitruunaa kokeilemaan. Rakastan sitruunaa ja ihanalta se tuoksui tässäkin muodossa. Mansikka oli myös tosi ihanan hajuinen. Tuosta aloe verasta en niinkään innostunut, mutta ei sekään hassumpi ollut. Mutta siis erittäinen tyytyväinen olen näihin!

Sitten on tuo strassikiekko. En viitsinyt tilata kun yhden näin alkuun kun en ollut ennemmin käyttänyt. Mutta siis kyllä tykkään! Kuvassahan strasseja jo ihan mukavan verran puuttuu kiekosta, kun olen innostunut niitä käyttämään. Pian lähtee kyllä tilaukseen lisää, myös jotain erilaisia ja eri kokoisia.

Sitten nuo dotting toolit. Ei voi muuta sanoa, kun että on kyllä tosi käteviä vempaimia. Suosittelisin ehdottomasti ihan kaikille. :)

Ja viimeisenä vielä noi 3D-kynät, jotka siis vissiin sisältävät akryyliväriä. Olen havainnut nämä hieman hankalaksi käyttää. :/ Olen tosin tehnyt niin, että olen puristanut väriä ulos kynästä ihan paperille ja sitten maalannut sillä ihan sivellintä käyttäen.

Siinähän ne sitten olivat. Sen yhden tilauksen esittelen jonkun muun postauksen yhteydessä, jos se sieltä joskus tulee.


Mutta nyt ryhdyn lauantai-illan viettoon, kohta pääsee saunaan!<3

2 kommenttia:

  1. Oi joi kun pisti haluttamaan itsekin tilata vaikka mitä noista lakoista:P Ihanilta näyttää... Head2toe on kyllä niin mukavan halpa että ei oo niin korkea kynnyskään tilauksen laittamiseen:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä suosittelen, kaikkiin olen rakastunut! :D Head2toeen olen kyllä tosi tyytyväinen; halpojen hintojen lisäksi toimituskin oli nopeata, 8 päivääkö siinä nyt meni. Sieltä tulee varmaan tilailtua jatkossakin. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)