tiistai 27. syyskuuta 2011

CG-kokeiden päätös

Näihin kynsiin tulikin sitten testattua viimeinenkin China Glaze lakka, Watermelon Rind. Myöskään keltaista Yellow Polka Dot Bikiniä ei ole vielä täällä blogissa nähty, vaikka olen sitä käyttänyt jo kahteen kertaan. Molemmilla kerroilla kynsistä tuli vaan aivan järkyt ja poistin ne saman tien. :P Lakassa ei ollut mitään vikaa, tykkäsin kyllä siitä paljonkin, onnistuin vaan täysin munaamaan koristelut.

No anyway, näistä kynsistä tuli taas vaihteeksi melko simppelit, vaikkakin ihan nätit mielestäni. Ennen kuvia mun pitää kyllä vielä varoittaa yhdestä jutusta. Tein ensiksi jokaiseen kynteen vaan nuo pallot, mutta halusinkin vielä lisätä jotain, joten laitoin peukkuun ja nimetttömään vielä kukan. Mutta sittenhän niihin ei enää sopineetkaan ne pallot, ja peitin ne lakalla. Livenä ne eivät enää juurikaan näy, mutta kuvissa ne erottuvat aivan selvästi. :(


Mä olen kyllä tullut siihen tulokseen, että en selviä enää ilman Konadeja. Tuntuu, että kynsikoristelut koostuu aina vaan niistä samoista viivoista ja palloista, ja satunnaisesti jotain strassejakin tungettu joukkoon. Toki ehkä joku joka omaa vähän vilkkaamman mielikuvituksen saa väännettyä jo vaikka mitä näistäkin, mutta kyllä niissä Konadeissa vaan on niin paljon mahdollisuuksia. Joo, kyllä mä ne hankin. Nyt se on päätetty.Ja sitten ne lakat:

Kiss Diamond Hard Strengthening Basecoat
China Glaze - Watermelon Rind
GCOCL musta
Wild and Crazy - Montana
Seche Vite Dry Fast Top Coat
+
kukkien keskellä vihreät strassit

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Ja tuo china glaze siirtyy kyllä himotuimmat listalle <3

  VastaaPoista
 2. Ompas ihanan värinen toi sininen lakka! (: Näyttää (ainakin kuvassa) tuollaiselta ihanalta petroolinsiniseltä, mikä kuuluu ihan lempiväreihini. :D Kiva blogi sulla muutenkin kokonaisuudessaan. (:

  VastaaPoista
 3. Lilli: Voi kiitos. :) Kyllä suosittelen! On ihana. :)

  Anzq: Kiitän! :) Olisi ehkä pitänyt mainita tuossa postauksessakin, että kamera (ja mun mestarilliset kuvaustaidot :D) vääristää jonkin verran tuota väriä. Se on oikeasti paljon vihreämpi. Itse asiassa ei siinä mun mielestä paljon sinistä olekaan. :D Kannattaa käydä googlettamassa jotain swatcheja. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)