keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kukkia vihreällä taustalla

Hyvien otsikoiden keksiminen on vaikeaa. No, ainakin minulle. Tätäkin istuin miettimässä varmaan 15 minuuttia ja tulos oli niinkin kekseliäs kuin "Kukkia vihreällä taustalla". No jaa, ehkä se nyt ei kuitenkaan ole se postauksen tärkein osa. :P

Päätin tällä kertaa kokeilla kukkien tekemistä dotting toolin avulla, tyylillä jonka olen nähnyt ainakin Sonnela- ja Playing with Polish-blogeissa. Tämä vihreä tausta ei välttämättä ollut kaikkein soveliain tälle kokeilulle, mutta valitsin tämän vihreän Kiwi Cool-adan seuraavaksi testattavaksi China Glaze lakaksi, ja päätin vasta lakkaamisen jälkeen millaiset koristelut teen. Tajusin muuten vielä kukkien valmistuttua, että yksi asia ei mennyt ihan nappiin, mutta eipä se nyt niin merkittävästi häirinnyt.


Mustan osuuden maalasin akryylivärillä. Ongelmana oli, etten oikein osaa piirtää kukan vartta ja lehtiä ollenkaan, edes paperille. Mutta kyllä se vissiin aikalailla kukkaa muistuttaa. :)


Kukkien keskellehän on siis isketty punaiset strassit, näyttivät aika köyhiltä ilman. Eipä mulla näistä kynsistä oikeen mitään tarinaa ole, joten pistetäänpä tähän vielä pari kuvaa.

 


Ei kai sitten muuta kun käytettyihin lakkoihin:

Kiss Diamond Hard Strengthening Basecoat
China Glaze - Kiwi Cool-ada
Wild and Crazy - Montana
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Kuvaa ei tälläkään kertaa ole, koska tätä vihreää lukuunottamatta kaikki lakat ovat blogissa näkyneet jo useamman kerran.


Viime postauksessa lupailin, että tänään nähtäisiin ostos-postaus, mutta koska mulla nyt oli uusi lakkauskin esiteltävänä niin päätin vielä odottaa jospa se viimeinenkin paketti sieltä vaikka huomenna tulisi. :) Vielä tämän viikon aikana ne ostokset kyllä tulevat esitellyksi.


Thinking of good titles for the posts is hard. Well for me, anyway. I probably spent like 15 minutes thinking of this one and still didn't exactly come up with anything remarkable. Oh well, I suppose it's not really the most important part of a post.

This time I decided to try to make flowers, using a dotting tool, a technique that I've seen on blogs such as Sonnela and Playing with Polish. The green base wasn't necessarily the most convenient for this design but I chose the green Kiwi Cool-ada polish as the next China Glaze to try out and only after that I started to plan the decoration. Also, after the flowers were done, I noticed that I had sort of messed up something on them, but it wasn't so bad.


I painted the black part with an acrylic color. The problem is that I can't draw a flower, even on a paper, but I guess it turned out pretty close to a flower. :D


I put a red rhinestone in the middle of each flower, they looked a bit bland without them. Mm.. I don't really have a lot to say about these.


I don't have a picture of the polishes I used since all of them (except for the green one) have appeared here several times.


In my last post I said there was gonna be a post of my recent purchases today, but because I had new nails to show you, I decided I'm gonna wait just a little bit longer, in case the last package happens to arrive tomorrow, for example. :) But I am gonna make the post before the end of this week.

4 kommenttia:

 1. Mulla menee monesti ihan eniten aikaa postausten kanssa just otsikoiden keksimisessä! Ja jokusen kerran on turhauttanut otsikon keksiminen niin paljon, että on tullut sellainen "no piru tässä mitään keksi, olkoot postaamatta" -ärrinpurri - missä se mielikuvitus on kun sitä kaivataan?! :D

  Mutta kivat kynnet - tuo vihreä ei ehkä ole ihan omaan makuun sattuva, mutta kuviot on strasseineen tosi sievät! :3

  VastaaPoista
 2. Lumi: Paljon kiitoksia! :)

  On kyllä tosiaan varsin turhauttavaa puuhaa. :D Mulla ei onneks ole otsikon takia vielä mitään jäänyt postaamatta, mutta kunhan tässä on pidemmän aikaa tätä blogia pidelty, niin en pidä mitenkään mahdottomana, etteikö mullakin vielä käämit palais. :D

  VastaaPoista
 3. Mä taas tykkään tosta Kiwi Cool-adasta! Mun mielestä nää on tosi suloiset ja kukkien väritys tuo hienon kontrastin! Eikä noissa varsissa mun mielestä mitään outoa ole. Lyhyesti I like! :P

  Otsikoiden keksiminen on kyllä vaikeaa ja viel ä vaikeampaa oli bloggaamisen alussa, kun aina kun keksin jotain ajattelin että: Ei nyt toi kuulostaa tyhmältä ja ei toi nyt kuvaa tätä postausta kunnolla jne. Mutta mun mielestä ei se oo niin vakavaa mitä siinä otsikossa on kunhan nyt jotenkin liittyy postaukseen ja saa ehkä ihmiset kiinnostumaan :D

  VastaaPoista
 4. shiny: Mäkin kyllä rakastuin tuohon lakkaa, en vaan ollu täysin vakuutunu kuinka se toimi noiden kukkien kanssa. Mutta nyt kyllä jo lakkauksen poistettuani ja näitä kuvia kattellessa alan tykkäämään näistä paljon enemmän! :D

  Se on kyllä juuri tota noiden otsikoiden kanssa. :P Mäkin kyllä päätin jo tässä alkuvaiheessa nyt etten ala liikaa stressaamaan niiden kanssa. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)