keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ei aivan suunnitelmien mukaiset

Nää on taas vaiheeks näitä sarjassamme 'jotain ihan randomia'. Piirtelin taas koulussa paperille kaikenlaisia ideoita ja tämän päivän kynnet pohjautuvat jälleen kerran yhteen kivan näköiseen sunnitelmaan. No, siinähän kävi sitten niin, että näyttivät aika täysin erilaiselta kynsillä. :D Näistä tuli sitten tälläset ihmeelliset pistepläjäykset.Hei mä otin kerrankin kuvan sekä luonnonvalossa että sisävalaistuksessa! Ylempi siis (obviously) luonnonvalossa ja alempi sisällä. :)Mulla iski järjetön laiskuuskohtaus ja tein jotain järkyttävää; jätin vasemman käden kokonaan koristelematta! OMG! No päätin kuitenkin hyödyntää sitäkin edes jollain tapaa ja otin sitten kuvan yksivärisistä kynsistä. :) Olinkin jo unohtanut kuinka tykkään tästä Wild and Crazyn Summer Neonista! Pahoittelen tämän käden järkyttäviä kynsien pituuseroja. Pahoittelen myös kynsinauhoja, eivät kovin kauniit. :D Niin, ja tässä on vaan yksi kerros, joten tuo raja näkyy hieman, mutta joka tapauksessa ihanan peittävä lakka.
Mä vakuuttelen itselleni, että tää lakka on tosi vaikea kuvattava, eikä ole millään tapaa minusta kiinni, että lakka näyttä täysin erilaiselta jokaisessa kolmessa kuvassa. :D

Käytetyt lakat: 

Kiss Diamond Hard Strengthening Basecoat (ääk, tää loppuu just ja uus aluslakka tulossa vasta ens viikolla! :/)
Wild and Crazy - Summer Neon
Orly Instant Artist Jet Black
Wild and Crazy - Montana
Seche Vite Dry Fast Top Coat


Sain tässä pari haastetta tänään, mutta jätän ne toiseen postaukseen. En tiedä kuinka nopsakkaan saan ne valmiiksi (saanko edes tänään :D) ja halusin saada nyt postauksen menemään. :)

5 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Tuo summer neon on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee noista mieleen jonkun örkin silmät :D

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos! :) Niinpä!

  Passion for Nails: Hah. :D Ei kyllä tullu mulle ihan ekana mieleen. :D

  Lilli: Kiitän! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Ja Summer Neon!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)