lauantai 8. lokakuuta 2011

Ensimmäinen Konad-kokeilu

Pitikin postata tämä jo eilen, mutten saanut aikaseksi. Eli siis vuorossa olisi ensimmäiset ikinä Konadeilla tekemäni kynnet. Sain tostaina siis Cesarsin paketin, jonka sisältä löytyivät nämä aarteet:


Räpsäsin äkkiseltään vaan kuvan näistä. Tuota laattaa lukuunottamassa, jossa on koko kynnen kuvioita, kaikki kuuluvat siis Konad Stone Settiin, jonka päätin ottaa, kun oli tarjouksessa vain 10,50. Sitten oli vain pakko saada yksi tuollainen, jossa on noita koko kynnen kuvioita, kun olin niitä eritoten himotellut näissä Konadeissa. Laatat ovat vasemmalta oikealle m4, m53 (settiin piti tosin tämän sijaan kuulua m9, joka on kyllä paljon kivempi :s) ja m60. En viitsinyt (eikä olisi ollut nyt varaakaan :P) ostaa kovin paljon tarvikkeita näin alkuun, jossei sitten olisikaan oikein mun juttuni. Mutta kyllä jo ensimmäisen kokeilun jälkeen tuli sellanen fiilis, että lisää täytyy hankkia. :D

Kun tämä nyt oli ensimmäinen kokeilu, niin halusin vaan kokeilla molempia, pikkukuvion ja sitten tuollaisen koko kynnen kuvion leimausta. Leimaus onnistui mielestäni ihan hyvin siihen nähden, että oli ensimmäinen kerta. Muutama kynsi on vähän kömpelömmän näköinen, kun en jaksanut tehdä uudestaan, vaikka joku menikin vähän huonommin. No mutta tältä ne näyttävät:


Pohjana toimii China Glazen Watermelon Rind. Leimaukset tehty luonnollisesti tuolla Konadin valkoisella minilakalla. Kuviot siis laatoista m4 ja m60.

Nyt se mun aluslakka meni muuten loppumaan ja mun piti käyttää tollasta Wild and Crazyn väritöntä lakkaa, josta en tiedä, onko se edes tarkotettu aluslakaksi. :( Mutta olipahan joku suojana.


Käytetyt lakat:

Wild and Crazy - Wild Fury (kirkas, aluslakkana toiminut)
China Glaze - Watermelon Rind
Konad Special Nail Polish White
Seche Vite Dry Fast Top Coat

10 kommenttia:

 1. :O Sun ensimmäiset kokeilut on ammattitasoa!! Mä en osaa vieläkään noin hyvin vaikka olen jo monta kuukautta omistanut konadeja :DD Huhhuh... Tosihienot!

  VastaaPoista
 2. Hyvin ainakin näytti onnistuvan ekalla kerralla! (: Musta se kuvioiden kohdistaminen ja suoraan saaminen oli kaikkein vaikeinta ja kun mulla on kauhean kuperat kynnet niin tuo leimaisin aina "luiskahtaa" paikoiltaan ja väri jää yhdeksi kököksi toiselle puolelle kynttä. :D Siks noita koko kynnen peittäviä juttuja onkin helpompi pistää kun ei oo noita kohdistuspaineita niin paljon, ainakin mulla! :D

  VastaaPoista
 3. Blogistani löytyisi sinulle haaste. :) (www.kaninloikka.blogspot.com) Toivottavasti et ole vielä ehtinyt saada sitä, Suomi on pieni maa!

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet, hyvin on Konadointi sujunut :)

  VastaaPoista
 5. Nämähän on todella hienot ja heti ekalla kerralla!! Mä olen yrittänyt nyt noin viisi kertaa eikä vieläkään toimi...

  VastaaPoista
 6. Nails1820: Heh, ei kai nyt sentään. :D Mutta paljon kiitoksia! :)

  Anzq: Kiitos. :) Se oli tosiaan vähän pulmallista. :P Mun täytyi tuota koko kynnen kuviotakin vähän kohdistaa, kun ei taida pituuden puolesta riittää peittämään mun kynsiä kokonaan, tai sitten sitä pitäis ikään kun jatkaa, ja en usko et näyttäis kovin fiksulta. :D

  Rose: Paljon kiitoksia! :)

  Tikaritar: Voi kiitos! Joillekin tietyt asiat tulee varmaan luonnostaan helpommin.. ja varmasti tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin! :D

  VastaaPoista
 7. Hyvinhän tuo on onnistunut ensikertalaiseksi, itse en vieläkään onnistu noin hyvin! Ihana värinen myös tuo China Glaze!

  VastaaPoista
 8. Oi ihanat kynnet, hyvin onnistunu vaikka oliki eka kerta :)

  VastaaPoista
 9. Hienosti oot kyllä ensimmäkseksi kerraksi onnistunut. :)

  Sinut on haastettu:
  http://kynnelle.blogspot.com/2011/10/haasteita-ja-tunnustukstukstuksia.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)