tiistai 11. lokakuuta 2011

Vihreää ja mustaa

Oi näitä otsikoita taas. Hiih. Pientä laiskuutta on huomattavissa täällä blogin puolella, mutta eiköhän se tässä korjaannu kun tänään läjähti taas postilaatikkoon kasa kynsilakkoja. :) Niistä sitten lisää (toivottavasti) huomenna. Tänään tuleekin aika helpot kynnet ja lyhyt postaus.

Koitin sen mun ensimmäisen Konad-kokeilun jälkeen astetta haastavampaa leimausta, ja niistä tulikin niin kammottavat, että saas nähä kehtaanko laittaa tänne ollenkaan. Sen jälkeen tulikin sellanen fiilis, että ehkä se on hyvä vaan harjotella aluks pysytellen aika simppeleissä jutuissa. Näissä onkin sitten vaan päissä leimailut. Laatta on m60.Mullapa on valituspäivä ja haluun itkeä siitä, kuinka valokuvaamisesta ei taas tullut yhtään mitään, kuinka kamera vääristää täysin tuon vihreän, ja kuinka huonosti tuo vihreä lakka levittyi. :( Nyyh.

Käytetyt lakat:

Wild and Crazy - Wild Fury (kirkas, pohjalakkana käytetty)
China Glaze - Kiwi Cool-ada
Orly Instant Artist Jet Black
Konad Special Nail Polish White
Seche Vite Dry Fast Top Coat

7 kommenttia:

 1. Tykkään hirmusti tuosta vihreestä lakasta. Kivat kynnet! Ihtekkii just ostin ekat konad juttuni ja on se välillä kyllä yhenlaista yrittää niitä saada menemään hyvin kynsille.. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Tulee jotenki mieleen sellaiset pallobikinit! :D

  VastaaPoista
 3. Erika: Kiitos. :)

  Petra: Se on kyllä ihana. Tää kamera vääristää sen kyllä täysin. :( Ei tosiaan aina Konadoinnit ihan nappiin mene. :D

  Anni: Kiitän! Tosiaan vähän muistuttaa sellasia. :D

  Lilli: Voi kiitos. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)