perjantai 21. lokakuuta 2011

Leimausharjoitusta

Mitenköhän tässä näin kävi? Viime postuksessa lupailin näitä kynsiä heti seuraavana päivänä ja tässä nämä sitten ovat - kolme päivää myöhemmin. :s Pistän tämän kyllä syysloman piikkiin! Olen omistanut tämän viikon laiskottelulle, enkä ole jaksanut tehdä oikeen mitään. Kyllä tämä postaustahti tästä varmasti taas kiihtyy.

Näistä kynsistä ei ollut tarkoituskaan tehdä mitään erityisen näyttäviä, kyseessä oli pitkälti vain leimailun harjoittelua. :) Menestys oli sitten vähän kynsikohtaista. Etusormi onnistu tosi hyvin, keskarikin aika jees. Nimetön ja pikkurilli ovatkin aikalailla katastrofaalisia. Nimettömään lisäsin vielä tuollaisen iloisen ravun. Miksi se siihen päätyi, ei mitään hajua. Mun mielessä se kyllä sopi siihen aivan täydellisesti.
Aika tylsäthän näistä tuli, mutta olin kyllä valmistautunutkin siihen, että nämä suhteellisen äkkiä lähtevät kynsiltä. Mutta tulihan todettua, että tuota leimailua täytyy kyllä harjoitella vielä paljon.

Lakkana näissä kynsissä käytin hiljattain Seppälästä ostamaani Wet n Wildin Night Prowlia. Täytyy kyllä todeta, että se näytti pullossa kivemmalta. Kyseessähän on siis tuollaista lilaa glitteria mustassa pohjassa. Odotin, että se lila olisi näkynyt selkeämmin. Näkyy se tosin vähän paremmin livenä kun näissä kuvissa.Käytössä olivat siis seuraavat lakat:

Poshe Treatment Basecoat
Wet n Wild - Night Prowl
Konad Special Nail Polish White
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Molemmat leimakuviot ovat GCOCL:n laatasta B01.

7 kommenttia:

 1. Hyvinhän noi kaikki leimaukset on onnisunut ja hienot ovat!!

  VastaaPoista
 2. nuo leimailuthan onnistui tosi hyvin! Mun ei koskaan ole onnistunut noin hyvin vaikka kuinka paljon harjoittelen :/ vaivun kohta epätoivoon ja heitän konadit roskiin! not. not yet.

  VastaaPoista
 3. Mia: No kiitoksia. :) Onneks kerrankin virheet ei näy niin selkeästi kuvissa kun livenä. :D Tai ehkä mä vaan muistelen, että ne oli huonommat kun ne oikeesti olikaan. :P

  Nails1820: Voi kiitosta. :) Voihan harmi.. oothan sä lukenut kaikki mahdolliset vinkit ja ohjeet esim. Sonnelasta yms? :)

  VastaaPoista
 4. Hyvinhän nuo leimaamiset on sujuneet! :) Ja syyslomalla kuuluukin laiskotella, sitä ite olen ainakin kovastikin tehnyt.. :D

  VastaaPoista
 5. Petra: Kiitos. :) Ja kyllähän se niin on! :D

  VastaaPoista
 6. Hyvin nuo leimaukset ovat onnistuneet, nätit kynnet ovat :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)