lauantai 15. lokakuuta 2011

Uusi lempparilakka!

Kääk, mustahan on tulossa ihan tylsä. Toista kertaa samalla viikolla jo yksväriset kynnet. Puolustukseks täytyy kyllä sanoa, että tämän lakan päälle ei yksinkertasesti kyennyt laittamaan yhtään mitään, se on vaan niin maailman-ihanin-namnam-rakastan-aah! <3 Taisipa itseasiassa syrjäyttää Skyscraperin ykköslakan paikalta.

Ai niin, kyseessä oleva lakkahan on siis China Glazen Atlantis. Kuvat varmasti puhuvat puolestaan:

Tajusin vasta äsken, etten ole ottanut yhtään kuvaa lakkapullosta ja nyt on jo niin pimeetä, ettei sais hyvää kuvaa. No mutta tulen varmasti käyttämään tätä (lähi)tulevaisuudessa, niin otan sitten kuvan pullostakin.

Ei kyllä on juurikaan mitään valittamista lakasta. Levittyi kivasti, kerroksia saa laittaa kyllä neljä jos täydellisen peittävyyden haluaa. Kyllä tosin kolmellakin jo selviää aika hyvin. Poistaminen voikin kyllä sitten olla aika tuskaa. :D Kuvissa on tuttuun tapaan päällä kerros Seche Viteä.


Sillä riskillä, että toistan itseäni, päätän taas potauksen kertomalla, että lähdenkin tästä sitten saunaan! <3 :D Erinomaista lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. oooo mikä ihana lakka!! :) Eikä se ole yhtään tylsää jos nyt sillo tällö pitää yksväriset kynnet :D Ja varsinkin noin näyttävä lakka ei edes koristeluja tarvitse mielestäni :)

  VastaaPoista
 2. Nails1820: Se on kyllä aivan ihana. :) Onhan se kyllä niin, joidenkin lakkojen kohdalla koristelut vaan pilaisivat kauneuden. :)

  cottoncandy: Niinpä! <3

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi miten ihana lakka!! Mä rrrakastan kimallusta =)

  VastaaPoista
 4. Mia: Niinpä! <3 Kimallus on kyllä ihanaa. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)