torstai 13. lokakuuta 2011

Voitto ja kynnet

Wet n Wild Suomi-sivulla Facebookissa oli pieni kynsilakkapaketti arvonnassa, ja arpaonni suosi kerrankin minua! Laitoin eilen aamupäivällä heille yhteistietoni ja tänään oli jo paketti odottamassa kotona! Tälläiset kolme lakkaa sieltä paljastui:


Sävyt ovat nimeltään vasemmalta oikealle: Red Tape, Sugar Coat ja Tropicalia. Kamera vähän vääristää, etenkin tuota keskimmäistä. Se on oikeasti ihan sellanen nude. Pitää testailla näitäkin pikemmiten. :)

Sitten päivän kynsiin. Seuraavana kokeiluun lakoista pääsi Color Clubin Revvvolution. Räpsäsin siinä illalla myöhään lakkaillessani kuvan yksvärisistä kynsistä ennen kun alotin koristelut. Valaistus ei luonnollisesti siis ole huippuluokkaa, mutta näkee vähän kuinka ihana tää lakka on! Kannattaa klikata isommaks (ja jättää mun sotkuiset kynsinauhat huomiotta! :D). :)


Mä en edes yritä kuvailla teille minkälainen tää lakka on, koska mä olen oikeesti ihan hukassa kaiken maailman koostumuksien sun muiden kanssa, mutta ihana tämä joka tapauksessa on!

Koristeluissa testailin uusia 2-way nail art lakkojani ja pistin parit strassit mukaan. Ei kai näistä hirveästi kerrottavaa. Olin ihan tyytyväinen. :)


Käytetyt lakat:

Poshe Treatment Basecoat
Color Club - Revvvolution
2-way nail art lakat (valkoinen ja hopea)
Seche Vite Dry Fast Top Coat

6 kommenttia:

 1. Onnea!
  Nätit kynnet, ja ihanan värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, onnea voitosta! (: Ja kivan yksinkertaisen väriset tuollaiset mustavalkoiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Rose, Anzq, Kiisseli: Voi kiitoksia paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voitosta ja saitpa mutkin tykkäämään kyseisestä sivustosta :)
  Kynnet ovat muuten tosi hianot!

  VastaaPoista
 5. Mirja: Kiitos kiitos! :) Se on kyllä hyvä osallistua aina kaikenlaisiin arvontoihin, niin joskus on pakko sitten osua voitto kohdalle. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos jo etukäteen. :)